how to create your own website

© Copyright 2019 MotoAngels - HUN - All Rights Reserved

MotoAngels Gyereknap
Mobirise

#MosolyAngels

A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közös kezdeményezésünk keretében 2019. május 18-án hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő 6-14 éves gyermeket ajándékoztunk meg egy különleges, zártkörű, motoros gyermeknappal és a számukra készített #mosolyangels csomagokkal.

2019 május 18-án, Szombaton lezajlott a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen szervezett MotoAngels gyermeknapunk.

Ezen a csodás napon, 50-60 meghívott hátrányos helyzetű gyermek és családja, nevelőszülei és segítői vettek részt a számukra szervezett, különleges eseményen. Őket ajándékoztuk meg a hónapok óta gyűjtött, az ország minden szegletéből érkező #mosolyangels csomagokkal, melyek tisztálkodószereket, kreatív játékokat, olvasnivalót és édességet tartalmaztak.

A gyermeknapon volt arcfestés, csillámtetkó, kézműveskedés, tűzóltóautó, drónbemutató és természetesen gyermekmotoroztatás is.

Nagyon szeretnénk megköszönni mindekinek, aki segítette, hogy mindez létrejöjjön! Ez csak így, együtt sikerülhetett! Hálásak vagyunk mindenkinek, aki #mosolyangels csomagokat készített, szortírozott, belevalót adományozott, azoknak, akik a segítették a csomagok gyűjtését, mozgatását, hogy mindíg eljussanak a megfelelő helyre!  

Köszönjük a gyűjtőpontjainknak is, a KisVillának, a Treehouse Ninjas Kft-nek, a Barkan Jógastúdiónak, a Namaste Yoga & Meditation studiónak, Mad Fighters Performance-nek, Autómentő - Motormentőnek, Míves Kredenc különleges édesség és kézműves ajándéknak, Honyecz-Freund Anitának, Babinszki Zoltánnak, Pócza Tímeának és Real World Group - Pribil "Utazó" Sándornak!  

Hálásak vagyunk a Budaörsi Rendőrkapitányságnak a barátságos és profi motoros járőrért, Zsoldis Péter főtörzsőrmester úrnak, a Máltai Szeretetszolgálatnak a mentőautóért, az Önkéntes Tűzoltóknak a tűzoltóautóért, az Útvonal Biztosítás Egyesületnek, hogy segítették a gyermekmotoroztatás biztonságos lebonyolítását, és hogy jelenlétükkel örömet okoztak a gyermekeknek! 

Köszönettel tartozunk az önkéntes segítőknek, akik az ellátásunkról gondoskodtak, továbbá a Czimerhús Kft-nek, a hatalmas adag virsliért, Simi Pékségnek a pékáruért, a Cukorborsó Kertvendéglőnek a kiváló Pizzákért! Köszönet a Tükör ABC-nek is a sok finomságért, amikkel tovább tudtuk gazdagítani a csomagokat!  

Külön köszönet Gátmezei Zoli társunkank, aki lemondott a motorozásról és a motoroztatásról, hogy végig drónbemutatót tarthasson társaival - ami nem csak a gyerekeknek volt hatalmas élmény!  

A fotókért és az autoért köszönet a Falfestőnek és személy szerint Pozsgay Gyulának, a kampányhoz nyújtott segítségért pedig Boda Ferencnek.  

Köszönjük az Onroad a Csajok a motoron az RBiker Hungary es Dorogi Gabriella támogatását is!  

És végül, de nem utolsó sorban hatalmas köszönet a MotoAngels - HUN motorosainak, segítőinek és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársainak a kitartó és áldozatos munkájáért!

Bízom benne, hogy senkit nem felejtettem ki!

Az esemenyről készült összes fotó megtekinthető itt:

MotoAngels Gyereknap 2019 - Galéria