free bootstrap theme

© Copyright 2019 MotoAngels - HUN - All Rights Reserved

MotoAngels Csapat

#OtthonMelege

Újabb jótékonysági akciónk keretében a Gencsapáti Gólyafészek Gyermekotthon felújításban segítettünk, hogy a lakók - csecsemők, gyermekek és fiatalkorú anyák a babáikkal – komfortosabb, szebb és meghittebb környezetben kezdhessék az őszt.

Az október 5-6-i hétvégén a MotoAngels csapata, kiegészülve néhány lelkes önkéntessel elvégezte eddigi legnagyobb projektjét, a Gencsapáti Gólyafészek Gyermekotthon felújítását célzó #otthonmelege programot.

A hétvége során, közel 40 embernapnyi munkát sikerült elvégeznünk, szombaton egy 26, vasárnap pedig egy 13 fős csapattal. Javítottuk és festettük az intézmény belső falait (alul moshatóra), díszítőfestést készítettünk a csecsemőszobába és a bejárathoz. Elvégeztünk számos vízszerelési munkálatot, új szifonokat és csaptelepeket építettünk be. Átraktuk és javítottuk a bútorokat ahol szükséges volt. Villanyt szereltünk ahol kellett. Javítottuk, festettük és átköltöztettük a játszóteret, fa mászókákat. Ezen felül lehetőségeinkhez mérten feltöltöttük a készleteket fogyó eszközökből, pelenkákból. Kaptak új gyermekszőnyegeket, babamérleget, tűzhelyet, evőeszközöket, étkészleteket, egy laptopot és még rengeteg apróságot! Mindehhez a MotoAngels a szervezést (4 hónap), a gyűjtést és a kétkezű munkát adta. A kellékanyagokat, festékeket, szerszámokat, csaptelepeket és minden mást adományokból, a Ti, helyi és nem helyi vállakozók segítségével sikerült összeszednünk!


Ezért hatalmas köszönettel tartozunk a következő cégeknek és személyeknek:

Autómentő - Motormentő - Sok-sok szervezés, munka és adomány.
Gravitáció Kft - Szombathely - Az összes vízszereléshez szükséges kellékanyag, csaptelepek, szifonok.
Öreg Fenyő Vendégház - Gencsapáti - Szállás az Angyaloknak, akik messziről érkeztek. 
Falfeso.hu - Díszítőfestés a csecsemő szobába
Az ELF kenőanyagok forgalmazója, a Total Lubricants Hungary Kft. - Laptop
Hambibar - Szombati ebéd minden Angyalnak, Hambi, Gyros, Pizza
Rezgő - Vasárnapi, isteni babgulyás minden Angyalnak
Dorogi Gabriella és Ceka - Bejárati díszítőfestés és átjáró glettelés, gipszkarton javítás
Károlyi László - vízvezeték szerelés, segédanyagok 
Suzuki Castrum, KO-HO Autófény, Sprint Autóbontó, S.I.S Kft, Kovács Tamás, Juhász - Göllei Piroska, Völgyi Borbála, Horváth Hajnalka - Festékek, kellékanyagok
Interpapir Kft - Takarófólia és maszkolószalag
Gyermek szőnyegek - Fazakas Károly, K-deco Kft. 
Namaste Jógastúdió - adománygyűjtőpont

Köszönjük azoknak is, akik pénzadományt küldtek (mivel ezeket egyből az intézményhez irányítottuk, sajnos nem tudjuk név szerint megköszönni, de mindenkinek nagyon hálásak vagyunk; nagy hasznát vettük a felújítás során!)

És végül de NAGYON nem utolsó sorban minden Angyalnak és önkéntesnek, aki résztvett a projektben, eljött az ország legkülönbözőbb csücskeiből, rászánta a hétvégéjét, pénzét, hogy együtt szebbé, jobbá tegyük a gyermekotthont! Hatalmas szívetek van, és még sosem láttam olyan társaságot, akik ennyire motíváltak, keresik a tennivalót, egy percre sem ülnek le! Mindenki tette a dolgát és dolgozott a másik keze alá, ahogy a nagykönyvben meg van írva! Az már csak hab a tortán, hogy mindezen felül sokan még adomanyokat is hoztatok! Fantasztikusak vagytok!

Ha valakit véletlenül kihagytunk, az csak is a véletlen műve, és elnézést kérünk érte! Kérlek jelezzétek, és azonnal pótoljuk, hogy mindenki megkapja a neki járó köszönetet amiért támogatta a projektet! Nélkületek ez nem jöhetett volna létre!

A teljes képgaléria itt megtekinthető:
https://photos.app.goo.gl/EdLMoUZZmdAmZU3V6